föreningen

Malin Björk i Knivsta 25 januari och Röd Lördag 26 januari

Malin Björk och Christer Johansson
Malin Björk och Christer Johansson

Den 26 januari bjuder Vänsterpartiet in till årets första Röd Lördag. Har du något du vill diskutera eller bara dricka en kopp kaffe är du lika välkommen. Vi finns som tidigare på Sågverkstorget utanför Willys mellan 11.00 – 13.00.

Till slut fick landet en regering och Vänsterpartiets roll har diskuterats. I Knivsta pågår diskussionerna om 2020 års budget och hur vi ska använda de resurser som finns på smartaste sätt. Nya medlemmar strömmar in till Vänsterpartiet i såväl Knivsta som resten av landet. Välkommen du också. Här finns länk till ansökan.

Klipp ur Aftonbladet 22 januari.
”Högst sedan 1960-talet”

Vänsterpartiet uppger att nästan 600 medlemmar har tillkommit sedan förra måndagen. Och enligt partisekreterare Aron Etzler har Vänsterpartiet nu de högsta medlemssiffrorna sedan början av 1960-talet. De betalande medlemmarna är i dagsläget 26 167 stycken.

– Dels tror jag att det är många som ser det som ett mer aktivt stöd än att rösta i val. Sedan finns det folk som tycker att det inte räcker att rösta i val om man vill påverka politiken och bygga något tillsammans med andra, säger Etzler.

Malin Björk till Café Mumrik, Uppsala

Redan på fredag den 25 januari kan du träffa EU-ledamoten Malin Björk som pratar om klimatet och arbetet i EU. Välkommen till Café Mumrik, Kungsgatan 61 i Uppsala. Vi börjar 16.30 och bjuder på fika.

Innan mötet på Mumrik har Malin besökt arbetsplatser och organisationer i Knivsta och Uppsala. Bland annat den nya Adolfsbergsskolan i Alsike och Uppsala tjej- och transjour som har sin verksamhet i Knivsta och Uppsala.

Om fyra månader, den 26 maj, är det val till EU-parlamentet.

Christer Johansson
ordförande

Kopiera länk