föreningen

Ministerbesök på blåsig Röd Lördag i Knivsta

Fredrik och Christer

Fredrik och Christer

Trots tuffa vindar fick Vänsterpartiet ett antal besök på juni månads Röd Lördag, den 30 juni. Redan under upplockningen kom Knivstas egen minister Ardalan Shekarabi förbi och önskade oss lycka till i valet.

Sedan blev det flera diskussioner om sjukvårdspolitiken, fördelning av tillväxt, hur uppnår vi lycka och det hårdnade klimatet mot minoriteter. Vi hann även med och diskutera jordens klimat och vad som händer med haven i dessa temperaturhöjningstider. Valplattformen som beskriver våra kommunala satsningar under den kommande fyraårsperioden bytte ägare liksom vår vårdtidning där vi presenterar Vänsterpartiets politik i Region Uppsala (fd. landstinget)

Naturligtvis gick det några koppar kaffe till vuxna besökare medan barnen mest satsade på bullar och jordgubbar. Vi önskar Knivstabor och andra en skön sommar och hoppas vi ses igen den 28 juli.

Vänsterpartiet Knivsta genom

Christer Johansson
ordförande

Skriv en kommentar