föreningen
Christer och Ulla

Tack Ulla

Ulla Berglund avtackas
Ulla Berglund avtackas

Ulla Berglund avslutar den 26 oktober alla sina uppdrag i Knivsta kommun då hon kommer att lämna kommunen och flytta till Norrköping. Hon har med sitt kunnande och sin vassa penna varit mycket viktig i Vänsterpartiets arbete i samband med såväl värdefulla synpunkter på förslag på olika planer som formulerande av debattinlägg i media. Vi är många som kommer att sakna hennes stora kompetens i partiföreningen, Samhällsutvecklingsnämnden och Kommunfastigheter i Knivsta AB. Med sina breda kunskaper i samhällsbyggnad har hon bidragit i bland annat framtagandet av kommunens första översiktsplan och den fördjupade översiktsplanen över Knivsta och Alsike tätorter.

Redan när Knivsta delades från Uppsala var Ulla med och bidrog med sin kunskap och den första mandatperioden satt hon både i kommunfullmäktige och Bygg- och miljönämnden. Det är ett stort tomrum som Ulla lämnar efter sig och de enda som möjligen kommer att glädjas åt flytten är hennes politiska motståndare. Men de ska inte slappna av då Ulla lovat att hon kommer fortsätta som ”konsult” och ge sitt stöd till oss i såväl framtagandet av den nya översiktsplanen som kommunens första Grönstrukturplan med kartläggningen av de för oss alla livsviktiga ekosystemtjänsterrna. Två planer som kommer vara väldigt viktiga vid byggandet av den nya stadsdelen Nydal.

Vi kommer sakna Ulla som är den sista som är kvar av de som startade Vänsterpartiet i Knivsta 2002. Stort tack för allt du gett oss och Knivstaborna och lycka till i Norrköping.

Christer Johansson

Kopiera länk