föreningen

Lågflygande vänsterhäxor pratade äldreomsorg

Maria, Malin och Pernilla / foto Björn Jonasson

En värdig ålderdom oavsett villkor är en självklarhet för Vänsterpartiet. Vi har länge kämpat för en verklig valfrihet i äldreomsorgen. Där jag som individ kan välja vad som ska utföras och inte tvingas välja vilket bolag som ska göra vinst på mina behov. Många är de miljoner som försvunnit från kommunal verksamhet till vinster i mer eller mindre seriösa vårdbolag. Om detta pratar moderater väldigt tyst i Knivstas budgetarbete inför 2013. Istället kommer förslag på slopade måltider lagade på äldreboendet, privatiseringar och allmänt försämrad service för Knivstas äldre.

Vänsterpartiet har bättre förslag på en bra äldreomsorg och hemtjänst. Om detta pratade tre vänsterpatistiska påskkärringar med Knivstaborna när de på skärtorsdagen knackade dörr och delade ut påskgodis.

Skriv en kommentar