distriktet

Grundare på plats när V Knivsta fyllde tio

Siv och Anne-Marie avtackas

Siv och Anne-Marie avtackas / foto Nils Granath

I samband med Distriktets årskonferens den 18 mars i Staffansgården firade Vänsterpartiet Knivsta sin tioåriga existens. Inbjudna och avtackade för sina insatser var Ann-Marie Morhed och Siv Ahlström. Under mötet fanns material att se och läsa om föreningens verksamhet genom åren. Från distriktet fick föreningen en fana med den nya loggan som antagits av partistyrelsen.

Under konferensen valdes ny ordförande efter Maria Fregidou-Malama, som avgick efter tio år. Ny ordförande är nu Jeannette Escanilla från Uppsala som förväntas leda distriktet över valet 2014.

– Känner mig oerhört stolt och hedrad för förtroendet. Ser fram emot att leda och utveckla partidistriktet och partiföreningarna, så en valseger kan uppnås 2014. Det glädjer mig också att årskonferensen antog en tydlig och framåtriktad verksamhetsplan där vi särskilt betonar vårt feministiska, socialistiska och organisatoriska inriktning.

– Vänsterpartiet växer och är ett parti som behövs mer än någonsin, vi surfar på en positiv våg nu, och det ska vi utnyttja, mitt mål som distriksordförande är att få ett ännu starkare parti i framtiden! säger Jeannette Escanilla.

Mötet som samlat drygt femtio medlemmar från hela distriktet gästades också av Hans Linde som höll ett inledningsanförande om partiets framtidsplaner . Under lunchen underhöll duon Kaospassagerarna med eget material.

Christer Johansson

Skriv en kommentar