föreningen
Unga bokvinnare på Knivsta Marknad

Många unga besökare den andra marknadsdagen

Fri kollektivtrafik för 7 – 19 åringar följt av fotbollsplaner viktigast på marknadsdag två, om Knivstas unga får bestämma. På delad tredje plats kom hyresrätter som alla har råd att bo i , cykelväg Vassunda – Uppsala och mer kultur och fritidsverksamhet till barn och unga.

Vänsterpartiet Knivsta tackar alla unga och äldre besökare för trevliga samtal och kommer nu ta med oss alla synpunkter i vårt fortsatta budgetarbete.

Unga quizlösare
Unga quizlösare

Den andra dagen var det inte lika många besökare på den utökade marknaden. Men Knivstas ungdomar och deras tillresta kompisar tog plats på politiktorget och fyllde i enkäter med svåra ord och tuffa prioriteringar. Liberalernas popcorn, Vänsterpartiets och Socialdemokraternas godis var också populärt.

Var fanns den nya majoriteten?

Det var många marknadsbesökare som saknade kommunens nya styre. Knivsta.Nu, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna lyste alla med sin frånvaro på den andra marknadsdagen. På plats av fullmäktiges nio partier fanns bara Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Liberalerna.

Rasmus, John och Gustav värvade medlemmar till Ung Vänster
Rasmus, John och Gustav värvade medlemmar till Ung Vänster

Vänsterpartiet tackar för årets marknad och önskar alla Knivstabor en fin sommar. Men först hoppas vi att vi ses på Sågverkstorget den 27 maj 11.00 – 13.00 på vårens sista Röd Lördag.

Två unga Knivstabor på besök i Vänstertältet
Två unga Knivstabor på besök i Vänstertältet

Sammanfattat av Christer Johansson, gruppledare.

 

 

 

Kopiera länk