föreningen
Röd Lördag feb 2023

Röd Lördag 1 april

På lördag är det åter dags för Kaffe och politik på Sågverkstorget. Denna gång i solsken, om prognosen håller. Vi finns på plats utanför Willys södra entré mellan 11.00 – 13.00.

Det händer en hel del i politiken på olika plan just nu. Vad vill du helst diskutera, av det som debatteras, denna första dag i april? Några förslag kommer här:

  • Vänsterpartiet föreslog i vår skuggbudget ökade anslag till biblioteket. Det nuvarande styret föreslår en neddragning med 10 procent för 2024.
  • När vi satt i majoritet planerade vi för start av flera nya fotbollsplaner på Kölängen 2023. Nu kan det kanske bli en konstgräsplan 2029. Om näringslivet ställer upp.
  • När matpriserna rusade ville Vänsterpartiet att regeringen skulle agera. Först var det omöjligt, fast det gick i andra länder. Nu kanske det är något på gång, även i Sverige. Trots allt och tack vare Vänsterpartiet.

Naturligtvis är det OK att prata om vad som helst eller bara ta en kaffe och prata väder eller något annat. Vi har även några böcker kvar som du kan vinna i vår bokquiz.

Kaffe och politik på Sågverkstorget
Kaffe och politik på Sågverkstorget

Välkommen

Kopiera länk