föreningen
Vy över Dammparken

Röd Lördag i Alsike 12 mars

I dag är det sex månader kvar till valet och i morgon den 12 mars mellan 10.00 – 12.00 finns Vänsterpartiet åter vid Dammparken i Alsike.

Redan innan pandemin försvunnit drabbas vi av krig i Europa. Ännu en gång ser vi hur solidariteten i Knivsta såväl som i resten av landet är hög för att hjälpa flyktingar. Privata initiativ av olika slag har startats för att bistå de som lyckats fly från sitt hemland. Förslag finns dessutom på att det tomma äldreboendet Stora Alsike, i Knivsta kommun, kan komma att användas av Migrationsverket som boende under asylprocessen.

Vy över Dammparken
Vy över Dammparken

Trots händelser i omvärlden fortgår vardagen i den lokala politiken.  Oron inför ombyggnaderna av Wilhelms och Estrids gård kvarstår, bostadsbristen är fortsatt stor, tågtrafikens problem verkar aldrig ta slut och el- och bensinpriserna når rekordhöjder.

Snabba svar på stora komplexa frågor blir inte alltid rätt. Men genom att föra samtal och lyssna på fleras åsikter hoppas vi i Vänsterpartiet kunna medverka till att göra vardagen bättre för fler.

Vi har kaffet med oss och du är välkommen på en fika och en pratstund den 12 mars vid Coop i Alsike. Ser fram mot att träffa dig.

Christer Johansson
ordförande

Kopiera länk