föreningen
Allsång i hagen

Familjefest i Gredelby hagar

Partiföreningen Vänsterpartiet Knivsta startade höstens aktiviteter med en familjesammankomst vid fågeltornet i naturreservatet Gredelby hagar med fin utsikt över Trunsta träsk, som även det ingår i reservatet och därmed är skyddat för framtiden.

Gredelby hagar och trunsta träsk, som är ett naturreservat efter en motion från (V) och (MP), var även en av frågorna på tipspromenaden som inledde kvällen. En enkel tipspromenad med frågor om sport, kultur och lite politik. Fem vinnare i olika åldrar vann böcker för sina insatser.

Fika innan allsången

Efter intag av medhavd mat i form av bland annat pizza, sallad och kaffe blev det allsång under ledning av Elin och Anna. Det blev en trevlig blandning av Ted Gärdestad, Cornelis Vreeswijk, Mikael Wiehe och socialistiska kampsånger. Kvällen avslutades med spännande kubbmatch där det blev ett vinnande lag.

Under promenaden tillbaka till cyklar och andra transportmedel fick vi sällskap av en del av hagens invånare, korna, som funderde vilka vi var. Glada och nöjda skildes vi åt och kunde konstatera att vi hade haft stor tur med vädret som var helt fantastiskt, med en skön kvällssol.

Jag avslutar med en av sångerna från den trevliga kvällen. Klicka på bilden och sjung med.

Elin och Anna sjunger Vi bygger landet

Christer Johansson
stolt ordförande

Kopiera länk