föreningen
Röd Lördag i Alsike aug 2020

Digital Röd Lördag i Alsike

Bokpriser

Hej Alsikebor och andra Knivstabor

Vänsterpartiet hade ambitionen att återigen besöka Dammparken den 17 oktober och arrangera torgmötet Röd Lördag. På grund av det rådande pandemiläget har vi valt att ställa in det fysiska mötet.

Men vi kommer istället att ge dig chansen att vinna böcker i vår Vänsterquiz 2020, som du hittar här. Svara på frågorna och skicka ditt svar till [email protected] De fem första svaren med minst sju rätt får välja bok eller tygkasse. Det finns böcker för alla åldrar.

Vi hade även hoppats få prata med dig om vad du har för synpunkter på den framtida utbyggnaden i Alsike Nord etapp 2 som KS beslutade om den 21 september. I fredagens UNT går att läsa om inventeringen av den viktiga natur som kartläggs i området, innan det börjar byggas.  Så exakt var det kommer att byggas är ännu oklart, och skyddsvärda växter eller djur kan påverka placeringen. ”Finns det ingen biologisk mångfald så finns det inga förutsättningar för mänskligt liv.” säger naturvårdarna som genomför inventeringen.

På KS den 21 september beslutades även om byggandet av en efterlängtad sporthall vid Adolfsbergsskolan. Se mer på kommunens webbplats ärende 12 och 13.

Fortsätt att tvätta händerna och hålla avstånd.

Christer Johansson (V)
ordförande och gruppledare

Kopiera länk