föreningen
Nina Broman Costa

Röd Lördag med Nina Broman Costa

Nina Broman Costa på perrongen
Nina Broman Costa på perrongen

Hon har redan hunnit hålla tal för upp mot 15 000 åhörare i Kungsträdgården på 1 maj. Hon har valtalat med Jonas Sjöstedt i Gävle, omnämnts med andra toppkandidater till EU, partiledare och statsministern i Västerås Tidning. Nina har även deltagit på fackliga möten i såväl Malmö som Oslo och Stockholm. Grannkommuner som Enköping och Sigtuna har också fått besök av Nina Broman Costa från Knivsta och då är bara en del av programmet nämnt.

Men på lördag den 25 maj, dagen före valdagen kan du från 12.00 komma och prata EU med en av Knivstas mest aktiva kandidater i den pågående EU-valrörelsen. Vi värmer upp från 11.00 med kaffe, Vänsterquiz med fina bokvinster och flera lokala företrädare beredda att prata såväl om EU som Knivsta.

Om du vill ha mer av Vänsterpolitik kan vi tipsa om att Jonas Sjöstedt och Malin Björk gästar Uppsala på lördagskvällen och ses och hörs på Stora torget 19.00 – 20.30.

På söndag är sista chansen att påverka valet och det verkar vara nära att Vänsterpartiet ökar sina mandat. Din röst kan avgöra. Använd den!

Vi ses på lördag på Sågverkstorget, 11.00 – 13.00, utanför Willys södra entré.

Välkommen
Christer Johansson
ordförande V Knivsta

 

Kopiera länk