föreningen

Valarbetet i Knivsta har startat slutspurten

Utvärderingssnack av mötet

Utvärderingssnack av mötet

 

Helgen den 9 – 10 augusti 2014 startade Vänsterpartiet Knivsta slutspurten av valrörelsen.

Det började med torgmöte utanför ICA Nära. Ett möte med de tre högst placerade riksdagskandidaterna Emma Wallrup, Jeannette Escanilla och Christer Johansson.  De tre kandidaterna hade skrivit ett gemensamt debattinlägg, som publicerades i UNT.  På mötet, som var välbesökt, medverkade naturligtvis också ett antal kommunfullmäktigekandidater.

Efter mötet delade dessa medlemmar ut 500 exemplar av den nytryckta masstidningen i centrala Knivsta och på ytterligare några ställen. Samtidigt delades det ut flyers om filmen Godheten som föreningen visar i kommunhuset på onsdag kväll 13 augusti 19.00. Mer info om Godheten finns här.

På söndagen arrangerade distriktet en föreläsning av Expo om bemötandet av rasismen i valrörelsen. Det var deltagare från hela länet och från Knivsta deltog Jaya Montell, Fredrik Rosenbecker, Maria Fornemo och Christer Johansson.

 

Skriv en kommentar