föreningen
Fikabordet

Rekordmånga Knivstabor på Röd Lördag i juni

fikabordet laddat
fikabordet laddat

”Härligt att se ett annat parti!” ropade en passerande glad Knivstabo när vi åter slog upp tältet och dukade fram kaffetermosar, kakor och infobroschyrer.

Det är roligt att vara Vänsterpartist just nu. Opinionsmätningarna avlöser varandra och på riksnivån ser det nu mörkt ut för regeringspartierna. Den gemensamma upptaktsfesten, som skulle dra igång valrörelsen, har inte gett någon märkbar effekt och moderaterna tar till diverse trix i hopp om att vinna tillbaka några röster. Så även lokalt i Knivsta. Oftare i form av smutskastning av motståndarpartier än presentation av egna förslag om vilken politik man vill driva.

Vänsterpartiet Knivsta har varje månad, hela året, mött Knivstabor på torget utanför ICA Nära. I dag den 28 juni kom det rekordmånga och besökte vår Röda Lördag till vad som i folkmun börjat kallas ”Röda torget”. Det fikades och diskuterades allt från kollektivtrafik till djupa ideologiska frågor. Vi har fått med oss många bra synpunkter som vi tar med oss i det fortsatta politiska arbetet i kommunen. Trots att det kommer många positiva kommentarer och nya medlemmar ansluter så vet vi att det är mycket valarbete kvar. Men det är något vi vet om och är beredda att göra. Vi vet att det är den 14 september det avgörs.

Glad sommar!
vi är tillbaka den 26 juli

Christer Johansson
ordförande

Kopiera länk