Jaya Montell

Jag och min man flyttade tillbaka till Knivsta 2003 efter våra utbildningar i Örebro.  Vi är nu bosatta i Ängby tillsammans med våra fyra barn.  Knivsta är ett underbart ställe att bo i men det finns delar som behöver bevakas och delar som behöver förbättras. Exempelvis behöver vi bevaka ett naturnära boende, Knivsta växer vilket är bra men man måste bygga på ett sätt som bevarar känslan av att ha naturen runt knuten. Förskoleverksamheten behöver förbättras! De stora barngrupperna är oacceptabla. Pedagogerna måste ges förutsättningar för att kunna ge våra barn en trygg verksamhet som präglas av hög kvalité.

Sedan 2003 arbetar jag som utredare på socialtjänsten. Det är ett fantastiskt arbete som ger mig möjlighet att få ta del av människors förmåga till positiv förändring. Men det ger också en insikt i hur livet kan te sig för den med en psykisk eller fysisk funktionsnedsättning, för den som drabbats av långvarig sjukskrivning eller för den som hamnat i någon form av beroende.

Vänsterpartiet är för mig i första hand ett rättviseparti. Ett parti vars uppgift är att bevaka att politiska beslut syftar till ett ökat jämlikt samhälle. Att minska klyftorna i samhället är inget som bara gynnar den i underläge, det gynnar hela samhället och alla dess invånare. Detta är bakgrunden till varför jag valt att engagera mig i Vänsterpartiet

Skriv en kommentar