föreningen

Välkommen på Röd Lördag 28 juli

Fredrik och Christer

Fredrik och Christer

Vänsterpartiet bjuder in alla Knivstabor till ännu en Röd Lördag på Sågverkstorget den 28 juli 11.00 – 13.00. Väderprognosen ser orolig ut men vi har trotsat vädret tidigare.

Du är välkommen att diskutera äldreomsorg, bostäder, lekparker, arbetsvillkor, kollektivtrafik eller ungas psykiska hälsa? Skulle du hellre vilja prata om något helt annat är du naturligtvis lika välkommen. Som vanligt finns det även fika för den som är sugen.

Om du mot förmodan inte har möjlighet att komma på lördag men är nyfiken på vad vi har för idéer för Knivstas framtid så finns vår valplattform och annat material i kommunhuset. På en hylla mellan biblioteket och Café Hörnet finns vårt material.

Lördagen den 11 augusti kommer partiets riksdagskandidater och besöker Knivsta. Så då har du chansen att fråga och diskutera hur du vill att Vänsterpartiets arbete i riksdagen ska påverka Knivstas medborgare.

Välkommen

Skriv en kommentar