föreningen

Trevlig uppladdning inför 1 maj

Fika i solen

Fika i solen

April månads Röda Lördag hade mycket fokus på arbetsvillkor och stundande 1 majdemonstrationer.

Alla är välkomna på Vänsterpartiets premiär av 1 majmöte i Knivsta 11.00 på samma ställe, Sågverkstorget utanför Willys. Naturligtvis kommer det att finnas kaffe och kakor precis som i lördags. Vi kommer även att presentera vår valplattform för de kommande fyra åren, 2019 – 2022. Klockan 11.56 åker vi och alla som vill följa med in till Uppsala och länets största 1 majtåg.

Den avslutade lördagen där det förutom arbetsvillkor med mål om 6 timmars arbetsdagar även pratades om behov av lekparker och andra parker. Flera Knivstabor tackade också för de lyckade förhandlingarna med regeringen där våra vänner i riksdagen fått igenom fri kollektivtrafik hela sommarlovet för väldigt många av Knivstas skolungdomar.

Vi kunde också glädja oss åt att få kontakt med en nyinflyttad medlem. Känner du dig intresserad så är det enkelt att följa denna länk till anmälningssidan.

Därmed vill vi rikta ett stort tack till alla trevliga Knivstabor som fikade och pratade med oss i solen på torget. Hoppas på att många återkommer på tisdag 1 maj 11.00.

sammanfattat av
Christer Johansson
ordförande

 

Skriv en kommentar