föreningen

Välkommen till Röd Lördag med Vänsterpartiet

lekplats

lekplats

Den 28 april 11.00 – 13.00 bjuder Vänsterpartiet Knivsta åter in till Röd Lördag på Sågverkstorget. Kaffet är kokat och bullarna bakade. Så här nära 1 maj pratar vi gärna arbetsvillkor, men du är välkommen med vilka frågor du vill.

Redan nu kan vi puffa för vårt första möte i Knivsta på 1 maj, då vi kommer att presentera vår valplattform. Vi ses på samma plats 11.00 och du är välkommen att följa med pendeln 11.56 in till Uppsala och länets största 1 majdemonstration.

Just nu finns det hur många spännande och intressanta kommunala frågor som helst i luften, samtidigt. Inom arbetsmiljöområdet kan vi nämna ”heltid som norm”, lönekartläggningar och kortare arbetstid, för utvalda yrkesgrupper. Samtliga förslag som gör kvinnors villkor på arbetsplatsen bättre. Vi passar på och gratulerar de av Knivstas ungdomar som fått ett sommarjobb. Tack vare Vänsterpartiet blev det betydligt fler än vad som den moderatledda kommunen föreslagit från början.

Kultur och idrottsanläggningen CIK växer för varje dag, det planeras för fotbollsplaner på Kölängen och avtalet med staten glädjer vissa medan andra blir oroade. Vänsterpartiet har motionerat om att det ska reserveras mark för en större lekpark i centrala Knivsta, Kommunstyrelsen beslutade på sitt senaste möte att utreda fler centrala cykelparkeringar, cykelvägen mellan Vassunda och Knivsta är på väg att bli klar och i sommar får 1 656 unga Knivstabor åka gratis på buss och tåg, i hela länet. Tack vare Vänsterpartiet.

Välkommen på en kopp kaffe på lördag och ta med dina viktiga frågor. Hoppas vi ses.

Vänsterpartiet Knivsta
genom Christer Johansson
ordförande

Skriv en kommentar