föreningen

Tack för alla besök på Knivsta Marknad, vi ses på lördag igen

Många unga vid (V):s tält

Många unga vid (V):s tält

Vänsterpartiet Knivsta och Ung Vänster tackar alla trevliga marknadsbesökare som valde att besöka vårt tält den 20 maj. Trots att vädret blev lite svalare än utlovat var det gott om Knivstabor och tillresta i alla åldrar som gett sig ut på marknadsgatorna och många valde att stanna till hos oss.

Det fikades och svarades på enkäter, några vann böcker andra ville anmäla sig till Ung Vänsters feministiskt självförsvar. En del marknadsbesökare var intresserade av kommunens pågående samråd om framtagande av ny översiktsplan. Vissa imponerades över allt som vi i Vänsterpartiet lyckats få igenom under vår tid i kommunen. Men populärast var nog ballongerna som satt på nästan varannan barnvagn och syntes över hela marknaden. De tog slut 20 minuter före marknaden.

Till alla som inte han lösa vår bokquizz på Marknaden kan vi trösta med att du får en chans till att vinna barn- och vuxenböcker redan på lördag. Då bjuder vi in till vårens sista Röd Lördag 11.00 – 13.00 utanför Willys, på Sågverkstorget. Du är välkommen på ny chans att förutom att vinna böcker kunna ställa frågor om översiktsplanen eller bara komma förbi på en kopp kaffe.

Hoppas vi ses

Christer Johansson

Skriv en kommentar