föreningen
Maria och Fredrik

Skate, Mojjen, Knivsta Centrum diskuterades på Röd Lördag

Fredrik och Maria
Fredrik och Maria

Röd Lördag nummer 23 genomfördes i ett soligt men blåsigt Knivsta. Skönt då att känna att det är vänstervindar som blåser och sprider våra flygblad som snabbt plockas upp av miljömedvetna Knivstabor. Vi vill ju inte anklagas för att vi skräpar ner.

Bland frågor som  diskuterades denna blåsiga och soliga lördag kan nämnas önskemål om skatepark. Efter lite sökande har vi hittat ett drygt ett år gammalt beslut i utbildningsnämnden att anlägga en betongskatepark vid Thunmanskolan. Det är vi säkra på att det skulle glädja två unga skatare om det blev förverkligat.

Den ständiga diskussionen om var vi kan hitta Knivsta centrum fortsatte även denna lördag. Frågor om var Mojjen ska flyttas ställdes men utan att kunna besvaras. Kaffet värmde och kakorna gick åt medan kollektivtrafik och Knivstas utbyggnad diskuterades.

Mötet avslutades med utdelning i diverse bostadsområden av en flyer inför vårt offentliga möte med Nooshi Dadgostar. Partiets bostadspolitiske talesperson pratar under temat ”Så löser vi bostadskrisen” i Thunmanskolans matsal tisdagen den 1 november 19.00. Fika finns från 18.30.

Välkommen

Nästa Röd Lördag är planerad till den 26 november.

Kopiera länk