föreningen

Glad sommar

Efter en intensiv vår är det skönt att kunna ta det lite lugnare. Jag hoppas att du också får tillfälle att njuta av den svenska sommaren.

Broborg på 500 talet / från knivsta.se

Broborg på 500 talet / från knivsta.se

Vår lokala del i vårens kampanj om en bättre sjukvård får betecknas som lyckad. Förutom att vi syntes i flera tidningar och träffade många Knivstabor på marknaden fick vi också ytterligare några nya medlemmar. Vi välkomnar dessa till Vänsterpartiet Knivsta.

Under slutet av våren har vi deltagit i företagarseminarium, närvarat vid invigningen av nya äldreboendena och haft vårens sista Kommunfullmäktige. Vid den anmälde vi en interpellation om behov av en fritidspolitisk plan samt, tillsammans med (S) en motion om bättre villkor för småföretagare i kommunen. Dessa finns att läsa lite längre ner.

Vår sista aktivitet innan sommar och semestrar gick till Broborg som bestegs med en rask barnskara i spetsen. Väl uppe blev det bullar och dricka och Maria berättade den spännande sägnen om Grimsa som finns begravd i Grimsahögen vid sidan av borgen. Hela storyn finns här på Knivsta kommuns webbplats

Ha en härlig sommar så ses vi höst då vi bland annat ska förbereda kongressen i Uppsala den 5 – 8 januari 2012.

Christer Johansson

Skriv en kommentar