föreningen

Tack Sivan

Siv Ahlström har flyttat från Knivsta och tackas för sitt stora och engagerande arbete i partiföreningen.  

Christer tackar Siv / foto Björn Jonasson

Christer tackar Siv / foto Björn Jonasson

Under de åren som Siv varit aktiv har hon hunnit med att sitta i Kommunfullmäktige, Skol- kultur och socialnämnden, valnämnden och valberedningen. Hon har också varit aktiv i styrelsearbetet som bland annat sekreterare. 

Siv har under hela tiden hon varit med spridit glädje omkring sig och alltid funnit till hands när det behövts. Som vid riksdagsbesök, valdebatter eller torgmöten. Hennes stora engagemang för rättvisa resulterade bland annat i protester mot en omorganisation som efter Sivs aktiviteter, bland annat i lokaltiningen Knivstabygden, resulterade i att beslutet ändrades.

Efter att varit en av dem som var med och startatde partiföreningen i Knivsta 2002 har nu Siv Ahlström valt att flytta från kommunen. Alla partikamrater kommer sakna Sivan och önskar henne lycka till med livet på landet.

Skriv en kommentar