föreningen

Ungdomsfrågor debatterades i P4

Radiodebatt den 7 september / foto SR

Radiodebatt den 7 september / foto SR

När Radio Uppland besökte Knivsta deltog Vänsterpartiet i debaten som handlade om ungdomar.

Det debatterades Allaktivitetshus, mobbning och kulturfrågor när Christer Johansson från Vänsterpartiet mötte Miriam Eriksson från KD och Catarina Winninge från FP. Ungdomsdebatten var den avslutande delen av Radio Upplnds Fest i Val i Knivsta. En Fest i Val som turnerar runt i länets samtliga kommuner. Förutom de redan nämnda ämnena pratades det också om isbana, sportfält och ekonomi.

Debattörerna fick förutom frågorna om olika politiområden också svara på en personlig fråga efter snurr på ett intervhjul. Lyssna på hela debatten och svaren på intervhjulfrågorna på Radio Upplands webbplats. Fest i Val del 3.

Skriv en kommentar