föreningen

Vuxna i skolan – viktigt på marknad

I stålande solsken arrangerades 2010 års upplaga av Knivsta Marknad den 22 maj.

Miranda och Joanna på Knivsta Marknad/foto Christer Johansson

Miranda och Joanna på Knivsta Marknad/foto Christer Johansson

Rekordmånga knallar och alla de politiska partierna fanns på plats att möta gamla och nya Knivstabor. I Vänsterpartiets tält informerade Ung Vänster samtidigt som det frågades om vilken fråga som var den viktigaste i kommunen. Fler vuxna i skolan kom på första plats tätt följd av sommarjobb för skolelever. På delad tredje plats kom fler hyresrätter och mindre barngrupper på förskolorna.

Det var ofta riktigt välbesökt vid vänstertältet där ballongerna hade en strykande åtgång. Några ungdomar kom och ville byta sina moderatballonger mot våra röda, vilket de naturligtvis fick. Om det var heliumen i ballongerna, ungdomarna från Ung Vänster eller vår lokala politik som lockade mest folk kändes inte så viktigt. Vi som var där hade en trevlig dag och fick tillfälle att prata politik med många Knivstabor i olika åldrar.

Christer Johansson

Skriv en kommentar