övrigt

Valupptakt i Fagersta

Lars Ohly

Lars Ohly

Fagersta stod som värd för partiets valupptakt för kommun och landstingspolitiker den 27 – 28 mars. 101 lokla företrädare träffades och vässade argumenten i de viktigaste frågorna i den kommande valrörelsen. Från Uppsala län deltog Sören Bergqvist, Ilona Szatmari Waldau, Salima Fahad och Christer Johansson. Det blev många intressanta och lärorika grupparbeten, många tillfällen till bra diskussioner och trevligt umgänge.

Helgen avslutades med att Lars Ohly invigde förvalskampanjen Bygg med oss. Fram till den 24 april ska nu landets alla valarbetare ut och fråga svenska folket vad som är den viktigaste välfärdsfrågan. Samtidigt åker en turne med riksdagspolitiker runt landet och gör nedslag i massor av landets kommuner. Till Uppsala kommer Jacob Johnsson och Ulla Andersson den 6 april och talar på Stora torget, samtidigt som det samlas in synpunkter om välfärden.

Resultaten av alla svar ska redovisas lokalt på 1 maj.

Skriv en kommentar