Okategoriserade

Riksdagsledamöter på besök

På sin tredagarsturne i länet hann riksdagsledamöterna Jacob Johnsson och Ulla Andersson med att besöka äldreomsorgen i Knivsta.

Riksdagsledamöterna hade välfärd och klimat som tema för sin turné. Det är två av partiets prioriterade områden inför valet den 19 sept 2010. De andra två är arbetsmarknad och ekonomisk politik.

Under sitt besök i Knivsta fick Jacob och Ulla träffa partikamraten Siv Ahlström som jobbat många år inom äldreomsorgen i Knivsta. Siv drev under 2007 en fråga om äldreomsorgens organisation, vilket ledde till att nytillsatta chefer togs bort och villkoren för de anställda förbättrades.

På det korta besöket hann Jacob och Ulla också med att träffa en arbetsledare som berättade om verksamheten och hur huset var konstruerat. Bland annat om närheten till vårdcentral och apotek som ligger i samma hus.

 

Skriv en kommentar