Okategoriserade

Hushållsnära tjänster på 8 mars 2008

På torgmötet den 8 mars 2008 bjöds Knivstaborna på symboliska hushållsnära tjänster i form av diskborstar.

Alla Knivstabor,som trotsat kylan denna svala 8 mars, fick diskborstar som en hushållsnära tjänst från Vänsterpartiet. Dessutom en flyer om att kvinnors arbete måste uppvärderas. Under parollen "ingen rea på kvinnors arbete" vill Vänsterpartiet jobba för bättre villkor för Knivstas, Sveriges och världens kvinnor.

De flesta var tacksamma och tolkade symbolen riktigt bra, även om en och annan kände sig träffad och uppträdde onödigt kraftfullt. Flera Knivstabor tackade för vårt engagemang och uppmanade oss att fortsätta kämpa. Sådant är alltid skönt att få mig sig och efter en kylig eftermiddag gick vi ändå värmda hem.

Samtidigt som vi delade diskborstar fanns SKTF på det intilligande torget och släppte ett gäng med ballonger i "ett lyft för jämställdheten". (se även bildgalleriet under torgmöten)

Christer Johansson

 

Skriv en kommentar