Okategoriserade

Sommarfest med grillknyt

Efter en händelserik vår i föreningen träffades ett tiotal medlemmar och önskade varandra en glad sommar.

Vårens arbete i föreningen har innehållit en hel del aktiviteter. På årsmötet diskuterades miljöfrågor med riksdagsman Jacob Johnsson. På ett medlemsmöte avhandlades detaljerad översiktsplan för Knivsta och Alsike. Styrelsearbetet har mest handlat om att få kontroll över vår ekonomi och lägga en budget fram till valåret 2010.

Flyktingfrågor, kvinnors arbetsvillkor, narkotikafrågor, fritidsverksamhet, skola och förskola samt äldreomsorgen är andra frågor som vi på olika sätt lyft fram under våren. Vid flera tillfällen som insändare i diverse tidningar men också som frågor och interpellationer i KF.

Under sommarfesten var det inte såmycket av politiska diskussioner även om det förekom. Fokus lades på gemenskap och prova varandras olika maträtter. När alla var mätta kom Lisbeth med en fantastisk paj med vaniljsås till kaffet. Den tog slut, trots att ingen sade sig orka äta något mer.

Christer Johansson

se även bilder i bildarkivet

Skriv en kommentar