Okategoriserade

”Byt regering och Byt politik”

Under parollen ”Byt regering – Byt politik” hälsade Kalle Larsson från partistyrelsen alla välkomna i sitt öppningsanförande. Arbete åt alla kommer alltid att gå före inflationsbekämpning.

Kalle pratade också om vikten av att hitta lokala alternativ till privatiseringar och utförsälning. Organiseringen utanför paralamenten har alltid varit vänsterns styrka och det är där vi ska ta striden mot bland annat rasismen. Kalle uppmande lokalföreningar att "ut och bjuda på kaffe" och prata för invånarna viktiga frågor.

Det är vidare viktigt att profilera oss i miljöfrågorna och föra ut det program vi har. Vi måste fortsätta att skapa bra relationer med media. Arbetsgruppen Konsten Att Bygga Ett Parti, KABEP kommer att komma med informationsmaterial under våren i de av partistyrelsen extra prioriterade frågorna. De prioriterade områdena är Ekonomi, Välfärd, Miljö och Arbetsmarknad.

Skriv en kommentar