Okategoriserade

Julfest med knyt

Efter det mest händelserika året i föreningens historia, med bland annat besök av Lars Ohly den 8 augusti, avslutades året med en julfest i form av ett knytkalas..

Måndagen den 18 december träffades ett antal medlemmar med medhavda maträtter från världens alla hörn. Har man som vi glädjen att ha medlemmar som, antingen varit sjöman på alla värdshaven eller har sitt ursprungsland i Sydamerika blir det spännande maträtter på julbordet. Tillsammans med traditionell svensk mat kompletterade vår junior från Ung Vänster bordet med ett mycket gott hemkomponerat bröd.

Förutom att vi åt och hade det allmänt trevligt tog mötet också några beslut. Som att vi ska gratulera kommunfullmäktiges ordförande Terry Carlbom på hans 70 årsdag den 22 dec. Christer fick också i uppdrag att sammanställa vårens agenda så fort alla datum för nya nämnder är satta.

Slutligen enades mötet om ett gemensamt uttalande med anledning av hur de nya A-kassereglerna slår mot kvinnorna.
Läs uttalandet här.

Skriv en kommentar