Okategoriserade

Vill att unga ska få mer att säga till om

Ungdomars möjlighet att påverka sin vardag är min viktigaste fråga följd av arbetsvillkor för kommunalt anställda i allmänhet och äldreomsorgen i synnerhet. Jag vill vidare se ett Allaktivitetshus och fler hyresrätter i kommunen.

Jag jobbar i Uppsala Kommun som ungdomskonsulent med ansvar för fritidsgårdarnas gemensamma evenemang vid större helger som Valborg och skolavslutning. Dessutom är jag, bland annat, inblandad i information av fritidsgårdarnas verksamhet och utbildning av fritidsledare.

År 2003, i samband med att Knivsta blev egen kommun, blev jag medlem i Vänsterpartiet Knivsta. Mitt första politiska uppdrag var som revisor 2003 – 2004. Sedan dec 2004 sitter jag i KS och är gruppledare.

Jag bor i eget hus med min fru Lisbeth och har två utflyttade barn samt ett barnbarn. Jag har hela mitt liv varit föreningsaktiv och mest i Uppsala Simsällskap. Där var jag aktiv simmare i 10 år och tränare i 25. Men jag har också hunnit med en del styrelse- och lagledaruppdrag i andra föreningar. Är sedan 1980 – talet aktivt SKTF – ombud och har haft ett antal fackliga, styrelse och övriga uppdrag.

Skriv en kommentar