Okategoriserade

Judolöfte som vill förbättra för ungdomar.

Yngst på vår fullmäktigelista är Joakim Boholm Borgudd. Tog studenten i våras och har i flera år varit aktiv i Ung Vänster.

Efter avslutade studier på gymnasiet söker jag nu diverse jobb och räknar med att plugga på deltid.

Jag har sedan förra valet varit aktiv i Ung Vänster. Till att börja med i Knivsta men under gymnasietiden blev det mest i Uppsala. Jag sitter fortfarande med i Ung Vänsters distriktsstyrelse. Gick med i Vänsterpartiet Knivsta förra året för att bidra med det jag kan för att skapa en stark vänster i Knivsta.

Mina viktigaste frågor är ungdomars villkor, internationella frågor och social rättvisa. Jag bor i Vassunda hos mina föräldrar och min bror. Stor del av min fritid, förutom politisk kamp, lägger jag ner på att träna judo. Vid senaste junior SM blev det två bronsmedaljer.

Skriv en kommentar