Okategoriserade

Slåss för rätten till en värdig ålderdom

I vår presentation av fullmäktigekandidaterna är nu turen kommen till Siv Ahlström.

Jag jobbar i Knivsta Kommun som boendebiträde och gick i samband med bildandet av Knivsta Kommun 2002 med i vänsterpartiet.

Under den gångna mandatperioden har jag, bland annat, suttit som ersättare i kommunfullmäktige. Mina hjärtefrågor då och även i framtiden är äldreomsorg, ungdomsfrågor och tandvård. Jag bor i centrala Knivsta med min hund och så ofta jag hinner umgås jag med mina vuxna barn och barnbarn.

När man blir gammal och sjuk ska man få möjlighet att flytta till ett särskilt boende. Det ska gälla alla som har behov. Jag tycker också att alla ska kunna äta mat som behöver tuggas. För att så ska ske måste tandvården bli en del av sjukvården och omfattas av högkostnadsskyddet.

Skriv en kommentar