Okategoriserade

Träffa Vänsterpartiet på kommunens marknader

Den 1 maj åker vi till både Stockholm och Uppsala för att stödja arbetsrätten. Men sedan är vi i Knivsta och kommer den 20 maj att synas på Knivsta Marknad.
Den 3 juni finns vi med och slåss om makten i ”Kampen om Mora Stenar” på HusabyMarken.

Efter att lämnat Knivsta den 1 maj, för Uppsala, kommer Vänsterpartiet Knivsta att tillsammans med de andra lokala partierna att finnas med på Knivsta Marknad 10.00 – 16.00. Tillsammans med Ung Vänster kommer vi att dela ut information och informera om vår ide om hur Knivsta ska styras i framtiden.

Den 3 juni deltar Vänsterpartiet i det historiska spelet "Kampen om Mora Stenar" vid Långhundra kyrka 13.30. Tiden är 1356 och en träta om makt och herravälde spelas upp. Mer information finns på www.langhundra.nu

Skriv en kommentar